Presentatiepagina van B&B Goltackers in Westervoort
meer foto's >>


Goltackers
B&B

Op een afstand van nog geen 50 meter van het verblijf bevindt zich het uiterwaardengebied de Hondsbroekse Pleij. U kunt hier een heerlijke ontspannen wandeling of een fietstochtje maken. Aan het eind van de dag is het de moeite waard om de korte wandeling  naar de IJsselkop te maken en de zonsondergang nog even zien. Wij genieten er iedere dag van!

Fietsen in de Liemers heeft allerlei mogelijkheden. Veel leuke fietsdijkjes en lunchen in het Oude Rijn gemaal. Of iets verder de Millinger Theetuin. Zwemmen kunt u in diverse plassen in de buurt (zelfs op loopafstand!), in de Rijn, of bijvoorbeeld bij het recreatiegebied de Rhederlaag.

Verder zijn er een aantal leuke dorpen/stadjes in de buurt, zoals Huissen met zijn gezellige marktplaats en winkelstraat,  Doornenburg met zijn kasteel en fort en Doesburg met zijn oude stadscentrum.

Nationaal park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum, Montferland met zijn prachtige bossen en het uiterwaardengebied bij Oosterbeek en Meinerswijk liggen op een steenworp afstand.

Maar ook Arnhem ligt binnen bereik. Een kwartiertje fietsen en u kunt genieten van het moderne winkelaanbod en alle kunst en cultuur die de stad rijk is. Denk bijvoorbeeld aan de Eusebiuskerk, park Sonsbeek met zijn vele exposities en het toonaangevende Museum voor Moderne Kunst. Maar ook Burgers Zoo, het Openluchtmuseum en het Gelredome

Nog enkele tips om in Westervoort en omgeving uit eten te gaan:
Huis ter West in Westervoort
Restaurant de Betuwe in Huissen
Brasserie Hugo in Westervoort

language
•NL•EN•DE